Klantenservice

Ook het logistieke proces is bij ons maatwerk

Wij werken voor klanten door heel Nederland.
Hoe komt dan het werk bij ons?

Onze klanten brengen het werk persoonlijk naar ons toe of versturen het vaak aangetekend naar ons op via PostNL. Wij verzoeken onze klanten een track and trace-code te verstrekken zodra het pakket is verzonden.

Ons inlijstwerk gaat echt door heel Nederland en vaak in overleg met familie, vrienden en bijvoorbeeld collega's en zakenrelaties zodat een veilige overdracht centraal staat.

Ons postadres in Enschede:

Meesters In Lijsten
t.a.v Pascal Waanders
Haaksbergerstraat 705
7545 PH Enschede

Ophalen of laten verzenden?

Wij zijn een lijstenmakerij die inlijstwerk vervaardigt voor klanten in heel Nederland. Gezien de vaak waardevolle aard van de ingelijste stukken, verkiezen wij deze niet zomaar te verzenden. Wij adviseren onze klanten vaak om het ingelijste werk persoonlijk bij ons op te halen. Als dit niet mogelijk is, moedigen we hen aan om een beroep te doen op vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties, zodat het kostbare inlijstwerk veilig van hand tot hand kan worden overgedragen.