Nieuws

Grootmeester Erik Ten Hag ingelijst bij Bon Boys in Haaksbergen

Fotolijsten met printservice ingelijst voor Erik Ten Hag bij Bon Boys in Haaksbergen

Groot meester ingelijst

Fotolijsten voor Bon Boys ingelijst met foto's van Erik Ten Hag

Voor dit project hebben wij gebruik gemaakt van een een houten bloklijst. Breedte van 40 mm. Deze lijst leveren wij in de kleuren zwart en wit. (Misschien wel onze favoriet)

Deze moderne lijst geeft door zijn breedte, en dikte, een luxe uitstraling. Dit houden profiel zagen wij op maat.

Onderdeel van de Erik ten Hag-lounge

Afgelopen zaterdag hebben wij een eervolle inlijsting opgeleverd. Vier inlijstingen voor de Erik ten Hag-Lounge bij voetbalvereniging Bon Boys in Haaksbergen. Stiekem ook mijn club.  Als kind heb ik ooit nog het mooie rood groene shirt mogen dragen. Helaas geen eigen lounge waard maar de club zit nog steeds diep in mijn hart. De eerste lidmaatschap bij een vereniging blijft toch altijd het meeste hangen. En nu hangen er vier fraaie inlijstingen uit onze eigen lijstenmakerij.

Aanleiding van dit project was de vraag van het bestuur om een bijdrage te leveren aan een eerbetoon aan de toptrainer Erik Ten Hag en meest succesvolle lid van de vereniging. Helemaal zoals het hoort. Iemand eer je tijdens het leven, en niet pas na honderd jaar. Ik schrijf bewust niet oud-lid van de club. Nee, hij is nog steeds lid van de vereniging en draagt misschien ooit nog wel een keer het groen rode shirt. Echte topsporters stoppen nooit. Dat is hun passie, dat is hun leven.

Tijdens deze huldiging gaf Erik ook nog eens een mooie presentatie. De toptrainer deed zijn verhaal en het boeide vanaf het eerste moment. Hij heeft het maar mooi geflikt. Zijn Twentse accent heeft de harten in Amsterdam en omstreken veroverd. Ook bij hem zag je het DNA Haaksbergen terug. Een ziel verhuist niet zomaar mee naar een andere club, een stad of een land. Bon Boys is zijn club en je ziet dat hij supertrots is dat zijn eigen Bon Boys hem eert voor het leven. Een groot inspirator voor alle leden en gasten van deze prachtige club.

Erg genoten van dit mooie project. Erg mooi om dit samen te beleven. Zoals Leon al zei: ‘Meer dan 1000 app-jes gingen vooraf aan dit creatieve proces, maar beiden zijn we het erover eens dat dat het allemaal waard was. Het eindresultaat is super fraai geworden en blijft onder ons beheer. Als het aan ons ligt zijn we nog niet klaar. Nog steeds wil ik een foto van Erik, uit de periode, van de Graafschap en van hem in het groen-rode shirt.

Trots op deze creatieve bijdrage

Samen met onze eigen grootmeester in lijsten waren wij getuige van een trots verhaal, zowel voor Bon Boys, voor Erik maar stiekem ook voor ons zelf.

Onze creatieve bijdrage aan deze ruimte was de digitale voorbereiding  van Pascal en de inlijsting door Carola. Keuze profiel is de massief houten ‘wallstreet mat zwart’ van 4 cm breed. Deze lijst hebben we gekozen om zijn moderne uitstraling. Een strakke omlijsting dat de zware 70 x 50 cm, inclusief MDF en glas, goed kan dragen.

Via deze weg willen wij Martin Wijlens, Leon ten Voorde en Frank Michorius bedanken voor dit leuke project. Het online overleg is geslaagd en we zijn allen trots op het eindresultaat. Tot snel. Het rood groene DNA. En Erik, zoals aangegeven. Zoek nog even in de oude doos. Je hebt vast nog wel foto’s van jouw actieve tijd bij Bon Boys. We lijsten deze nog graag voor je in. De sponsorbijdrage staat voor ons nog niet stil 😉

Pascal & Carola

Recent ingelijst voor het eerste team van Bon Boys.

Onlangs ingelijst voor Bon Boys. Voetbalshirt ingelijst voor het eerste team van de voetbalclub uit Haaksbergen.

Voetbalshirt ingelijst voorbeeld shirt Bon Boys Voetbal Haaksbergen