Lijsten

Voor welke type passe-partouts kan je kiezen bij het inlijsten van een zeefdruk

krantenartikel-ingelijst

Een lijstenmakerij kan passe-partouts van verschillende kwaliteiten leveren, afhankelijk van wat je zoekt en wat je budget is. In het algemeen bieden lijstenmakerijen passe-partouts van goede kwaliteit aan, die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zoals karton of kunststof. Deze passe-partouts zijn stevig en duurzaam, en zullen ervoor zorgen dat je zeefdruk goed beschermd is wanneer het is ingelijst.

Als je op zoek bent naar een passe-partout van hoge kwaliteit, kun je ervoor kiezen om te gaan voor een passe-partout gemaakt van archival kwaliteit karton. Dit soort karton is speciaal gemaakt om te gebruiken voor inlijstwerk en is stevig en duurzaam. Archival kwaliteit karton is ook vrij van zuren, wat ervoor zorgt dat het niet zal verkleuren of beschadigen over de tijd.

Uiteindelijk is de keuze voor een passe-partout van welke kwaliteit dan ook afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en budget. Als je twijfelt, kun je ons altijd advies vragen. Wij helpen bij het kiezen van de beste passe-partout voor jouw zeefdruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *