Lijsten

Kiezen voor UV-werend glas of standaard reflecterend glas

sfeerbeeld-001-lijstenmakerij-omgeving-twente

UV-werend glas is de beste optie voor het inlijsten van kunstposters omdat het helpt om de poster te beschermen tegen schade door ultraviolette (UV) straling. Standdaard reflecterend glas kan ook goed werken, maar het biedt geen bescherming tegen UV-straling en kan er in sommige gevallen voor zorgen dat de kleuren van de poster vervagen. Als je de poster op de lange termijn in goede staat wilt houden, is UV-werend glas de beste optie.

Er zijn verschillende soorten UV-werend glas beschikbaar in de lijstenmakerij. Dit glas kan worden gemaakt van gewoon glas of van acryl, en het is verkrijgbaar in verschillende transparanties en diktes. Sommige UV-werende glassoorten hebben een blauwachtige tint en kunnen de kleuren van de poster iets veranderen, terwijl andere soorten glas helder en ondoorzichtig zijn en de kleuren van de poster niet beïnvloeden. Het is belangrijk om met de lijstenmaker te overleggen over welke soort glas het beste is voor jouw specifieke situatie en behoeften.

Onze klanten kiezen vaak voor standaard reflecterend glas.

goedkope fotolijsten zwart met echt glas

Standaard reflecterend glas kan een goede optie zijn voor het inlijsten van posters, omdat het helpt om de poster te beschermen tegen stof en vuil. Het kan ook er voor zorgen dat de poster er helderder en levendiger uitziet door het reflecterende effect. Echter, reflecterend glas biedt geen bescherming tegen UV-straling en kan er in sommige gevallen voor zorgen dat de kleuren van de poster vervagen. Als je de poster op de lange termijn in goede staat wilt houden, is het beter om te kiezen voor UV-werend glas. Dit glas biedt dezelfde bescherming tegen stof en vuil als reflecterend glas, maar het voorkomt ook dat de poster beschadigd wordt door UV-straling.

Kiezen voor museumglas voor het inlijsten van kunst posters en zeefdrukken

Museumglas is een goede optie voor het inlijsten van kunst posters en zeefdrukken. Dit glas is ontworpen om de poster te beschermen tegen UV-straling en tegelijkertijd de kleuren van de poster helder en levendig te houden. Museumglas is ook vrijwel ondoorzichtig, waardoor de poster niet wordt beïnvloed door licht van buitenaf. Bovendien is museumglas vrij van luchtbellen en oneffenheden, waardoor het een helder en onbelemmerd zicht op de poster biedt. Echter, museumglas is meestal duurder dan andere soorten glas en kan daarom niet altijd de beste keuze zijn, afhankelijk van je budget. Het is belangrijk om met de lijstenmaker te overleggen over welke soort glas het beste is voor jouw specifieke situatie en behoeften.

wij leveren zwarte wissellijsten voor het inlijsten van foto's posters voetbalshirts puzzels

De beste glas keuze voor het inlijsten van een exclusieve poster

De beste glas keuze voor het inlijsten van een exclusieve poster is museumglas. Dit glas is ontworpen om de poster te beschermen tegen UV-straling en tegelijkertijd de kleuren van de poster helder en levendig te houden. Bovendien is museumglas vrij van luchtbellen en oneffenheden, waardoor het een helder en onbelemmerd zicht op de poster biedt. Echter, museumglas is meestal duurder dan andere soorten glas en kan daarom niet altijd de beste keuze zijn, afhankelijk van je budget. Het is belangrijk om van te voren met ons te overleggen over welke soort glas het beste is voor jouw specifieke situatie, en jouw portemonnee. Ons advies is helder. Net zoals museumglas.