Lijsten

Inlijstwerk voor auto liefhebbers

automotive ingelijst

Als je op zoek bent naar inlijstwerk voor je mancave, kun je zoeken naar afbeeldingen of posters van dingen waar je van houdt, zoals auto’s, sportteams of film- of muzieksterren.

Om onze auto collectie aan te vullen werken wij samen met verzamelaars van auto’s. Ook wel bekend als “gearheads” en “petrolheads”. Zij delen de passie en vinden vaak de meest bijzondere auto foto’s en posters. Sinds onze kennismaking met Remco Kuiper van Autolit Europe uit Haaskbergen is er een mooie samenwerking ontstaan. Hij levert ons wekelijks een nieuwe collectie aan die wij voor zijn klanten in mogen lijsten. Het zijn vaak bijzondere afbeeldingen met een exclusief karakter.

Inlijstwerk is een leuke manier om de muur van je mancave op te vrolijken en om je persoonlijke interesses te laten zien. Bovendien kan inlijstwerk ook een geweldige herinnering of gesprekstarter zijn als je vrienden en familie in je mancave ontvangt.

Wij leveren de exclusieve auto collectie van Autolit Europe

Posters en litho's van onder andere Ferrari, Porsche, Lamborghini, Pagani, Porsche, Bentley, BMW en Martini Racing

Porsche motorsport ingelijst

Dankzij de samenwerking met Remco Kuiper van Autolit Europe leveren wij een grote collectie posters en afbeeldingen van auto’s, zoals klassieke modellen of moderne supercars. Daarnaast inlijstwerk van racelogos, iconische auto brochures, persfoto’s en bijzondere elementen die te maken hebben met bijvoorbeeld autoracen. Denk hierbij aan kleding en unieke speldjes.

 

Wij ontwerpen een collage van jouw favoriete auto, of je eigen auto.

Van ontwerp, tot print en het inlijstwerk.

Als je wat creatiever wilt zijn, kun je ook een collage maken van foto’s van je eigen auto of van auto’s waar je van houdt. Dit is een leuke manier om de wand van een auto-liefhebber te versieren en om je liefde voor auto’s te laten zien. Wij helpen je graag. Van ontwerp, tot print en het inlijstwerk.

Als je een fotocollage wilt maken voor auto-liefhebbers, kun je beginnen met het verzamelen van foto’s van verschillende auto’s die je leuk vindt. Dit kunnen zowel klassieke modellen als moderne supercars zijn. Probeer ook verschillende soorten foto’s te verzamelen, zoals close-up shots van details van de auto’s, foto’s van het interieur en foto’s van de auto’s op de weg of op de racebaan. Zorg ervoor dat de foto’s van goede kwaliteit zijn, zodat ze mooi uitkomen in de collage.

ferrari f8 tributo poster ingelijst

Zeldzame collectie ingelijst. Retro F1 evenementen posters van de grandprix van Zandvoort. 60 soorten.

Creatieve samenwerking met autorestaurateur en kleurspecialist Bert Nijenhuis

Klantspecifieke kleuren zijn unieke kleuren die speciaal voor een bepaalde klant zijn gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij auto’s, waarbij een klant een specifieke kleur vraagt die niet standaard verkrijgbaar is. In dit geval zal de fabrikant of de autodealer de kleur speciaal voor die klant maken. Dit kan ook gebeuren bij andere producten, zoals kleding of meubels, waarbij de klant specifieke wensen heeft wat betreft de kleur. Het voordeel van klantspecifieke kleuren is dat ze uniek zijn en precies aan de wensen van de klant voldoen. Het nadeel is dat ze vaak duurder zijn dan standaardkleuren, omdat ze speciaal voor de klant gemaakt moeten worden.

Related Posts