Lijsten

Wij zijn een lijstenmakerij voor het inlijsten van voetbalshirts en wielershirts

winnaar bergtrui giro 2022 van Koen Bouwman ingelijst voor Ronald Evers

Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten van verschillende soorten objecten, zoals kunstwerken, foto’s en sportkleding. In onze lijstenmakerij bieden wij verschillende soorten lijsten aan, zodat je kunt kiezen voor een lijst die bij jouw wensen en stijl past.

Het inlijsten van sportkleding is een populaire manier om een speciale herinnering aan een bepaald sportmoment te bewaren. Vaak worden bijvoorbeeld de shirts van favoriete sportteams of de shirts van wedstrijden waar men aan heeft deelgenomen in een lijst gezet. Bij een lijstenmakerij kun je terecht voor advies over welke lijst het beste bij jouw sportkleding past en ze kunnen het inlijsten voor je verzorgen.

FC Twente voetbal shirt ingelijst

waarom is het mooi om een voetbalshirt in te lijsten?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een voetbalshirt in te lijsten. Een voetbalshirt kan bijvoorbeeld een mooi aandenken zijn aan een bijzonder moment of wedstrijd, zoals een kampioenschap of een bepaalde speler die voor het team heeft gespeeld. Het kan ook een manier zijn om te laten zien dat je een fan bent van een bepaald team of speler. Sommige mensen kiezen er ook voor om hun voetbalshirt in te lijsten als een soort kunstwerk, om het mooi te laten uitkomen in hun huis.

Naast de kleur standaard zwart leveren wij circa 10 kleuren.

is het moeilijk om een voetbalshirt in te lijsten?

Het is niet per se moeilijk om een voetbalshirt in te lijsten, maar het is wel belangrijk om dit op de juiste manier te doen om te voorkomen dat het shirt beschadigd raakt. Bij ons kan je terecht voor advies en hulp bij het inlijsten van een voetbalshirt. Wij helpen je om het shirt op de juiste manier te bevestigen in de lijst, zodat het niet kan verschuiven of beschadigen. Ook geven wij advies over welke kleur lijst het beste bij jouw voetbalshirt past en hoe je de lijst het beste kunt ophangen zodat het shirt goed zichtbaar is en optimaal tot zijn recht komt.

Naast de kleur standaard zwart leveren wij circa 10 kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *