Lijsten

Inspiratie: Maak je eigen muziekwand met ingelijste LP hoezen en vinyl platen

Maak je eigen muziekwand door het inlijsten van vinyl platen en LP Hoezen en bandposters met lijst

Door je eigen muziekwand te maken kun je je muziekcollectie laten zien en tegelijkertijd een uniek en persoonlijk kunstwerk creëren. Geniet van het proces en laat je creativiteit de vrije loop!

Als je een muziekliefhebber bent, kan het leuk zijn om je eigen muziekwand te maken. Dit is een unieke manier om je muziekcollectie te laten zien en tegelijkertijd een persoonlijk kunstwerk te creëren. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om je eigen muziekwand te maken.

voorbeeld foto voor het inlijsten van vinyl platen en lp hoezen

Het is mogelijk om LP hoezen in te lijsten zodat ze tentoongesteld kunnen worden als kunstwerken. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door een LP hoes te plaatsen in een lijst met passe-partout zodat het album artwork te zien is. Het is ook mogelijk om de LP zelf in te lijsten door de plaat uit de hoes te halen en deze te plaatsen in een lijst die speciaal is ontworpen voor dit doel. Dit is vooral populair onder vinyl verzamelaars die hun collectie willen tentoonstellen of die een uniek kunstwerk willen maken van een specifiek album. Het is belangrijk om de LP goed te beschermen als deze wordt ingelijst, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een speciale houder of door de plaat te voorzien van een beschermende coating.

BESTEL DIRECT UIT ONZE SHOP

LEVERING ALS EEN WISSELLIJST

Kadotip: Favoriete album uit een geboortejaar

voorbeeld foto voor het inlijsten van vinyl platen en lp hoezen

Stylingtip: Jouw favoriete artiest aan de muur

voorbeeld foto voor het inlijsten van vinyl platen en lp hoezen

VOORKEUR VOOR ANDERE KLEUR LIJST?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Related Posts