Lijsten

10 tips voor bedrijven om inlijstwerk in te zetten als marketing-instrument

Maak van jouw klant een positieve ambassadeur.

De mogelijkheden en toepassingen met inlijstwerk is vaak eindeloos

Geef inlijstwerk kado bij de oplevering van een project

Een project opleveren doe je zo. Maak eens collage van het gemaakte werk. Van start tot oplevering. Voor deze klassieke restaurateur zijn we nog een stapje verder gegaan. De lijst is door deze auto spuiter in dezelfde kleur gespoten als de gerestaureerde Citroen .. uit het jaar ….

Ons inlijstwerk voor indoor signing

Een standaard dibond aan de muur is mooi. Maar, maak aub compleet met fraai inlijstwerk. Het geeft jouw werk meer karakter en sfeer. Pas storytelling toe in je bedrijf, op kantoor of in een winkel. Maak je eigen tentoonstelling door jouw werk centraal te stellen. Het is een magneet tijdens het verkoopproces.