Nieuws

Even voorstellen. Onze stagiAIr in de moderne lijstenmakerij Meesters In Lijsten

kunst gemaakt door een AI artiest voor het printen en inlijsten van moderne kunst posters. Ontworpen door Midjourney Pascal Waanders van Meesters In Lijsten

Wij willen graag onze nieuwe stagiair in de lijstenmakerij voorstellen. Hij is een digitale expert die ons helpt om onze creativiteit dagelijks een boost te geven. In de moderne lijstenmakerij combineren we oude ambachten met moderne technieken en onze stagiair heeft daarbij een belangrijke spil.

Hij is snel en efficiënt en werkt met behulp van twee AA-batterijen en een blikje WD-40. Volg onze website om uniek en innovatief werk te zien en om je eigen persoonlijke ontwerp te laten maken, inclusief AI-kunst dat ingelijst kan worden. Het is betaalbaar en uniek. Wij printen, lijsten jouw werk in en wij versturen het veilig op.

Volg onze stagair op instagram

Dagelijks publiceert hij nieuw werk in zijn eigen online galerie

Onze stagair is jong van geest, maakt nog veel fouten maar durft wel te experimenteren. En, dat mij ook. Volg zijn kunstzinnige creativiteit en doe af en toe een goed bod op zijn werk. Wij lijsten het werk wel voor je in.

kunst gemaakt door een AI artiest voor het printen en inlijsten van moderne kunst posters. Ontworpen door Midjourney Pascal Waanders van Meesters In Lijsten

Alle beelden in dit artikel zijn ontworpen met de AI-software van Midjourney.

20230115_1317
20230115_1316

WIJ COMBINEREN OUDE AMBACHTEN MET MODERNE TECHNIEKEN

Onze missie is altijd geweest om oude ambachten te combineren met moderne technologieën, en sinds 2022 maken we daarbij ook gebruik van kunstmatige intelligentie. Met deze AI kunnen we creatieve ontwerpen maken voor jouw interieur. Hoewel bijna alles mogelijk is, zijn er toch beperkingen. Onze energieke engine creëert soms beelden die voortkomen uit grote fantasie. Maar dat betekent niet dat we niet blijven proberen om de lijstenmakerij te innoveren en te verbeteren.

20230115_1315
kunst gemaakt door een AI artiest voor het printen en inlijsten van moderne kunst posters. Ontworpen door Midjourney Pascal Waanders van Meesters In Lijsten
kunst gemaakt door een AI artiest voor het printen en inlijsten van moderne kunst posters. Ontworpen door Midjourney Pascal Waanders van Meesters In Lijsten