Klantenservice

Wij komen graag bij de mensen thuis.

Online te bestellen? Nee, zeer zeker niet.  De lijstenmakerij is geen webwinkel en krijgt van ook ons geen webwinkel. Met onze website hopen wij jou te inspireren en te overtuigen contact met ons op te nemen.

Wij geloven in de persoonlijke benadering. Zowel fysiek als telefonisch. Dit voorkomt mogelijke teleurstellingen en verkeerde verwachtingen achteraf. Onze klanten zijn altijd onderdeel van het creatieve proces. We doen het samen.

Wij steken veel tijd in de voorbereiding en het overleg met jou. De wensen, de mogelijkheden en het gewenste budget worden vooraf met elkaar besproken. Net zo belangrijk is als het inlijstwerk zelf. De creatieve mogelijkheden zijn vaak eindeloos.

Meer weten over onze werkwijze, het art work, de printservice en de samenwerking met onze opdrachtgevers? Neem dan gewoon contact met ons op. Bel ons maar. Desgewenst maken wij eerst een digitaal sfeerbeeld. Erg handig voor onze klanten buiten de regio Twente. Wij werken namelijk landelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *