Snel een antwoord nodig? Bel ons dan gewoon of stuur ons een bericht via Whatsapp. Op werkdagen goed bereikbaar. Bij voorkeur tussen 10:00 - 18:00 uur.

Pascal & Carola

INFORMATIE

VEEL GESTELDE VRAGEN

Levertijd is altijd afhankelijk van de voorraad en de gewenste afwerking. Specifieke wensen en exclusieve lijsten hebben wij niet standaard op voorraad liggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze collectie bestaat uit meer dan 100 lijsten. Inlijstwerk voor het inlijsten van foto’s, canvas, posters, textieldoeken, schilderijen, spiegels en voor het inlijsten van bijzondere objecten. We zijn op dit moment hard bezig met het fotograferen en categoriseren van onze grote collectie. Nu al graag een digitaal ontwerp ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Verzendkosten altijd inclusief. Bij voorkeur in eigen beheer. Wij verzorgen voor een veilig transport. Meer informatie over onze service? Klik op de banner.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de grote bestanden via onze website te versturen. Gelukkig zijn er veel, externe, opties.

Bestanden tot 10 MB 

Mail de bestanden via de mail

 

Bestanden grote dan 10 MB

Hiervoor adviseren wij websites als We-Transfer of het delen van bestanden via persoonlijke ‘cloud diesnten’ als Microsoft One-drive of bijvoorbeeld Google drive.  Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Meer weten over de diverse opties? Wij helpen u graag.

INFORMATIE

Vraagstuk geen haast? Gebruik dan ons contactformulier.

    Foto's gemaakt bij het Milkmaid Project in Amsterdam. Door vakfotograaf Sander Veeneman