INLIJSTWERK VOOR OUDE EN MODERNE MEESTERS

INLIJSTWERK, PRINT SERVICE & ART WORK

Wij zijn een lijstenmakerij met een online service. Wij werken onder andere voor fotografen, kunstenaars, artiesten en interieur stylisten. Wij werken voor klanten die graag online een keuze willen maken m.b.t. het inlijstwerk.

Bel ons op nummer 06 537 41 304 voor een eerste kennismaking. (Maandag t/m zaterdag)

AI Kunst gemaakt door Pascal Waanders van Meesters In Lijsten

STAP 1

SAMEN KIEZEN WIJ DE AFWERKING

AI Kunst gemaakt door Pascal Waanders van Meesters In Lijsten

STAP 2

WIJ MAKEN EEN DIGITAAL SFEERBEELD

kunst gemaakt door een AI artiest voor het printen en inlijsten van moderne kunst posters. Ontworpen door Midjourney Pascal Waanders van Meesters In Lijsten

STAP 3

START DE PRODUCTIE IN ONZE LIJSTENMAKERIJ

AI Kunst gemaakt door Pascal Waanders van Meesters In Lijsten

ART WORK INGELIJST

WIJ VERZORGEN HET VOLLEDIGE PROCES. VAN ONTWERP TOT INLIJSTWERK.

Bij Meesters In Lijsten combinerem moderne technieken met oude ambachten. Artwork verlijmd op 5 mm plexiglas, ingelijst in een houten frame in eigen lijstenmakerij. Kunstposters in samenwerking met digitale artiesten, eventueel in combinatie met een NFT.

SAMENWERKING MET ARTIESTEN

LAAT ONS HET INLIJSTWERK MAAR DOEN

In samenwerking met onze artiesten ontstaat steeds vaker een creatieve samenwerking waarbij wij ingelijst werk aanbieden aan particulieren en bedrijven. Eenvoudig te bestellen via de shop of in overleg.

kunst gemaakt door een AI artiest voor het printen en inlijsten van moderne kunst posters. Ontworpen door Midjourney Pascal Waanders van Meesters In Lijsten
Foto's gemaakt bij het Milkmaid Project in Amsterdam. Door vakfotograaf Sander Veeneman

WANDDECORATIE ZONDER LIJST

WIJ PRINTEN JOUW WERK OP PLEXIGLAS

Geef je interieur een moderne twist met wanddecoratie op plexiglas! Onze collectie omvat een grote variëteit aan designs en maten, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij je smaak past.

WANDDECORATIE OP PLEXIGLAS

VOOR OUDE MEESTERS EN NIEUWE MEESTERS

WIJ WERKEN SAMEN MET DIGITALE ARTIESTEN

Het combineren van oude ambachten met moderne technieken kan leiden tot het creëren van unieke en interessante producten. Bovendien kan het behouden van oude ambachten een belangrijke bijdrage leveren aan het cultureel erfgoed van een gemeenschap. Door oude ambachten te combineren met moderne technieken, kan ook een brug worden geslagen tussen het verleden en het heden, wat kan helpen om de culturele rijkdom van het verleden te waarderen en te behouden voor toekomstige generaties.

voorbeeld inlijstwerk wanddecoratie 100 x 100 cm

MAAK JE EIGEN MUZIEKWAND

WIJ MAKEN WISSELLIJSTEN VOOR VINYL OP MAAT

Als je een muziekliefhebber bent, kan het leuk zijn om je eigen muziekwand te maken. Dit is een unieke manier om je muziekcollectie te laten zien en tegelijkertijd een persoonlijk kunstwerk te creëren. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om je eigen muziekwand te maken.

inlijstwerk voor het inlijsten van vinyl platen en lp hoezen voor het maken van een muziekwand