VITRINELIJSTEN MET KARAKTER

INLIJSTWERK VOOR KAMPIOENSLINTEN EN MEDAILLES

PROFESSIONEEL INLIJSTWERK OP MAAT

KIES VOORAF UIT MEERDERE FORMATEN EN STIJLEN

Wij verzorgen inlijstwerk op maat voor het inlijsten van kampioenslinten, rozetten, medailles en bijpassende foto’s. Vanwege de dikte van de rozetten maken wij gebruik van een lijst met een verhoogt binnenwerk. Door het inlijstwerk te voorzien van een uitgesneden passe-partouts ontstaat er een 3d effect.

ONS INLIJSTWERK IS ALTIJD MAATWERK

Voor het inlijsten van rozetten en kampioenslinten gebruiken wij geen standaard fotolijsten. Onze lijsten zijn minimaal 40 mm hoog en vaak 35 mm breed. Wij zagen de profielen zelf op maat, verzorgen het printwerk en snijden het passe-partouts en glas. Kies uit een standaard verhouding of vraag ons naar de mogelijkheden voor grote formaten voor bijvoorbeeld 1 x 1 meter.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN VERHOOGDE PROFIELEN

EEN PASSEND PASSE-PARTOUTS GEEFT EEN 3D-EFFECT

detail-003-inlijstwerk-paarden-sjerp
detail-002-inlijstwerk-paarden-sjerp
detail-004-inlijstwerk-paarden-sjerp

WIJ SNIJDEN HET PASSE-PARTOUTS EN MAAT & VERZORGEN HET DRUKWERK

kampioenslinten-paardenssport-ingelijst-door-meesters-In-Lijsten-lijstenmakerij

PRIJSLIJST VOOR KAMPIOENEN

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW. EXCLUSIEF EVENTUELE VERZENDKOSTEN.

WERKWIJZE VOOR EEN VEILIG TRANSPORT

Jouw materialen hebben vaak een emotionele waarde. Daarnaast is ons inlijstwerk gevoelig voor schade en kunnen de medailles gaan schuiven tijdens een standaard vervoer. Net als ons inlijstwerk is ook het vervoer maatwerk. Hierbij doen wij een vriendelijk verzoek op jouw vrienden en familie uit de regio Twente.

Tot 40 kilometer vanaf onze lijstenmakerij in Enschede leveren wij het werk persoonlijk af bij een bekende van jou. Denk hierbij aan een familielid, een kennis of een bevriende zakenrelatie uit de regio Twente of de Achterhoek. Hiermee gaat het werk veilig van hand tot hand en voorkomt het onnodige schade tijdens een standaard transport via PostNL. Zo maken wij professioneel inlijstwerk voor iedereen toegankelijk.

Geldt dit ook voor het versturen van overig inlijstwerk? Nee, zeer zeker niet. Dit specifieke werk vraagt meer nauwkeurigheid tijdens het transport. Het werk zelf ophalen? Graag. Dit heeft altijd onze voorkeur. Je bent van harte welkom in onze lijstenmakerij.

Laten we dit vooraf met elkaar bespreken. Neem hiervoor contact met ons via het contactformulier of whatsapp. Wij reageren nog dezelfde dag.