Op zoek naar een lijstenmakerij in Enschede?

Bel ons voor een afspraak op nummer 06 537 41 304

Meesters In Lijsten is een ambachtelijke lijstenmaker in Twente. Onze lijsten zagen wij op maat in Haaksbergen en wij ontvangen bezoekers in de showroom aan de rand van Enschede. Tussen Enschede en Usselo, de Haaksbergerstraat.

 

sfeerbeeld-001-lijstenmakerij-omgeving-twente
Een vacuumpers is een machine die wordt gebruikt om lucht uit een afgesloten ruimte te verwijderen. In een lijstenmakerij kan een vacuumpers worden gebruikt om lucht uit een afgesloten kamer te verwijderen voordat een poster of afbeelding wordt ingelijst. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding stevig en strak in de lijst zit, waardoor de poster of afbeelding er beter uitziet en langer goed blijft. Sommige lijstenmakerijen bieden een inlijstservice met een vacuumpers aan, zodat klanten zeker weten dat hun posters of afbeeldingen op de best mogelijke manier worden ingelijst. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige inlijsting voor uw poster of afbeelding, kan het dus een goed idee zijn om naar een lijstenmakerij te gaan die een vacuumpers gebruikt.

Het voordeel van het gebruik van een vacuumpers bij het plakken van posters in de lijstenmakerij is dat de poster steviger en strakker aangebracht wordt, zonder luchtbellen of vervorming. Hierdoor blijft de poster langer mooi en in de juiste vorm.

Maak gebruik van onze gratis thuisservice in de omgeving Twente en de Achterhoek

  1. Gemak: Klanten hoeven zelf niet naar de lijstenmakerij te reizen, het product wordt opgehaald en afgeleverd.
  2. Tijdsbesparing: Het ophalen en afleveren van producten door een ophaalservice bespaart klanten tijd.
  3. Onze klanten kunnen hun producten op een tijdstip en locatie van hun keuze laten ophalen.
Lijstenmakerij omgeving Twente
Foto's gemaakt bij het Milkmaid Project in Amsterdam. Door vakfotograaf Sander Veeneman

Lijstenmakerij voor maatwerk inlijstwerk

  1. Keuze uit meer dan 100 lijsten: Wij leveren moderne en klassieke lijsten. Denk hierbij uit smalle fotolijsten en brede ornamenten.
  2. Wij zagen passe-partouts op maat: Kies uit 30 kleuren passe-partouts, passende bij het kunstwerk of kunstposter.
  3. Kies uit standaard gespiegeld glas, anti reflectie of museumglas. Voor ieder budget hebben wij wel een passende oplossing.