WELKOM BIJ MEESTERS IN LIJSTEN

Wij zijn een lijstenmakerij met een showroom tussen Haaksbergen en Enschede. Wij leveren een breed assortiment lijsten, passe-partouts en glas. Van klassiek tot modern en in elke prijsklasse. De showroom is tegenover Ben van 't Mos in Enschede. Parkeren is gratis en alleen op afspraak.

WIJ SNIJDEN ZELF HET PASSE-PARTOUTS EN GLAS

Naast onze grote collectie kunst posters snijden wij veel soorten passe-partouts in het gewenste formaat. Dit geeft meer sfeer en karakter aan het inlijstwerk.

Lijstenmakerij omgeving Twente

Foto's gemaakt door Job Lugtigheid

WIJ KOMEN GRAAG BIJ DE MENSEN THUIS

Onze collectie lijsten staat nog niet volledig online. Dat kan ook niet. Ook wij hebben samen maar vier handjes en zijn de website nog aan het voorbereiden. Het is gewone een grote klus. We doen ons best om nog dit jaar het grootste gedeelte van de collectie online te hebben staan. Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op.

sfeerbeeld-001-lijstenmakerij-omgeving-twente

Op zoek naar een creatief duo? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. Bel ons tijdens werkdagen op nummer 06 537 41 304.

Lijstenmakerij in Twente.

Bij Meesters In Lijsten combineren wij oude en nieuwe ambachten. Meer dan 20 jaar ervaring in de creatieve industrie.

Onze naam Meesters In Lijsten is ontstaan uit de liefde voor het ambachtelijke vak.

De lijstenmakerij, het plakken van posters met onze vacuümmachine, het verlijmen textieldoeken, het snijden van passe-partouts en het op maat maken van glas. We doen alles zelf

De profielen komen van diverse leveranciers binnen Nederland. Onze collectie bestaat uit meer dan 200 lijsten en 40 kleurencombinaties passe-partouts.

Voor de levering van kleine fotolijsten tot het produceren van maatwerk voor bijvoorbeeld schildersdoeken met fraaie baklijsten.

Daarnaast leveren wij ook een eigen collectie ingelijst werk. Zelf geen poster? Maar wel iets moois gezien? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee. Juist daar ligt onze kracht.

Bel ons gewoon op. Veel handiger en gezelliger.

-- 06 537 41 304 --

Pascal Waanders & Carola Jonkers