WELKOM BIJ MEESTERS IN LIJSTEN

Wij zijn een lijstenmakerij met een showroom tussen Haaksbergen en Enschede. Wij leveren een breed assortiment lijsten, passe-partouts en glas. Van klassiek tot modern en in elke prijsklasse. De showroom is tegenover Ben van 't Mos in Enschede. Parkeren is gratis en alleen op afspraak.

WIJ SNIJDEN ZELF HET PASSE-PARTOUTS EN GLAS

Naast onze grote collectie kunst posters snijden wij veel soorten passe-partouts in het gewenste formaat. Dit geeft meer sfeer en karakter aan het inlijstwerk.

Lijstenmakerij omgeving Twente

Foto's gemaakt door Job Lugtigheid

WIJ KOMEN GRAAG BIJ DE MENSEN THUIS

Onze collectie lijsten staat nog niet volledig online. Dat kan ook niet. Ook wij hebben samen maar vier handjes en zijn de website nog aan het voorbereiden. Het is gewone een grote klus. We doen ons best om nog dit jaar het grootste gedeelte van de collectie online te hebben staan. Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op.

sfeerbeeld-001-lijstenmakerij-omgeving-twente
Een vacuumpers is een machine die wordt gebruikt om lucht uit een afgesloten ruimte te verwijderen. In een lijstenmakerij kan een vacuumpers worden gebruikt om lucht uit een afgesloten kamer te verwijderen voordat een poster of afbeelding wordt ingelijst. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding stevig en strak in de lijst zit, waardoor de poster of afbeelding er beter uitziet en langer goed blijft. Sommige lijstenmakerijen bieden een inlijstservice met een vacuumpers aan, zodat klanten zeker weten dat hun posters of afbeeldingen op de best mogelijke manier worden ingelijst. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige inlijsting voor uw poster of afbeelding, kan het dus een goed idee zijn om naar een lijstenmakerij te gaan die een vacuumpers gebruikt.