Van harte welkom in de lijstenmakerij van Meesters In Lijsten. Een bedrijf van Pascal Waanders en Carola Jonkers uit Enschede.

Onze naam Meesters In Lijsten is ontstaan uit de liefde voor het ambachtelijke en creatieve vak. Mede dankzij de hulp van onze eigen leermeester, en vader, zijn we medio 2021 gestart met het inlijsten van oude & nieuwe meesters.

Samen met Carola Jonkers zijn wij Meesters In Lijsten. Gevoel voor creativiteit en ondernemerschap zit bij ons beiden in het bloed. Groot voordeel is dat wij zowel de fysieke lijstenmakerij en de digitale werkplaats in eigen beheer hebben. Wij maken het inlijstwerk zelf en geven daarbij ook nog eens styling advies.

De zagerij, het verlijmen van posters en textieldoeken, het snijden van passe-partouts en het op maat maken van glas. We doen alles zelf en leveren graag maatwerk. De profielen komen van diverse leveranciers. Je kunt het zo gek niet maken. Voor ieder werk is er wel een passende omlijsting.

Voor de levering van kleine fotolijsten tot het produceren van maatwerk voor bijvoorbeeld schildersdoeken met fraaie baklijsten.

Daarnaast leveren wij ook een eigen collectie ingelijst werk. Zelf geen poster? Maar wel iets moois gezien? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee. Juist daar ligt onze kracht.

Pascal Waanders & Carola Jonkers

p.s. Niet al onze profielen staan nog online. Blijf onze website dagelijks volgen.

Wij reageren binnen 24 uur. Zeven dagen per week.

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Eigen machinepark

Eigen zagerij voor het verstekken van de lijsten. VacuĆ¼m machine voor het verlijmen van posters en textieldoeken. Daarbij snijden wij ook zelf de passe-partouts en glaswerk.

Kleine en grote projecten

Wij zorgen voor maatwerk waarbij iedere millimeter telt en leveren standaard formaten in grote aantallen fotolijsten en baklijsten.