Eigen lijstenmakerij. Hoe werkt het?

Graag. Neem gewoon contact met ons op. Denk hierbij aan het inlijsten van je eigen poster, een zeefdruk, een schilderij, je eigen kerstpuzzel of bijvoorbeeld kleiding zoals het inlijsten van een voetbalshirt.

Absoluut. Onze samenwerking met poster leveranciers groeit wekelijks. Daarnaast printen wij zelf posters die vrij zijn van een licenties. Denk hierbij aan werk uit het publieke domein en werk die door fotografen zelf aan ons worden aangeboden.

Zeker. Onze lijstenmakerij is gewoon open maar heeft wel beperkte openingstijden. Neem gewoon contact met ons op en maken samen een afspraak.

Om tot een goede keuze te maken, en om teleurstellingen te voorkomen, steken wij veel tijd in de voorbereiding. Deze werkwijze bevalt ons goed. Dankzij de moderne communicatiekanalen is het tegenwoordig vrij goed te doen om online te overleggen. Wij maken hiervoor gebruik van Whatsapp en hebben, vanzelfsprekend, telefonisch overleg met elkaar.

Informatie over betalingen en verzenden

Vanzelfsprekend. Onze logistieke partner zorgt voor een betrouwbare levering naar alle plaatsen in Nederland.

De verzendkosten zijn vooraf niet af te geven. Altijd afhankelijk van gewicht, afstand en formaat. Wij nemen vooraf contact met u op om dit samen door te nemen. Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk om het ingelijste werk bij ons af te halen.

M.b.t het recht van retourneren zijn wij van te voren altijd helder. Wij leveren op maat gemaakte producten en kiezen ervoor om het herroepingsrecht uit te sluiten. Juist daarom investeren wij veel tijd in de voorbereidende werkzaamheden en streven wij er naar altijd telefonisch contact te onderhouden, alvorens wij uw wensen in gaan lijsten.


Achteraf niet tevreden?

Geen probleem. Wij duiken niet direct in de verdediging en gaan altijd met elkaar in overleg. Een ontevreden relatie is nooit ons doel. Wij leveren namelijk geluk aan de muur. Soms komt het voor dat we tijdens de voorbereidende fase, die altijd gratis is, niet tot elkaar komen. Ook dat is voor ons geen probleem. Dit proces is onderdeel van onze standaard inlijstservice. Precies zoals het hoort.

Graag zelfs. Dit vinden we zelfs heel erg leuk. Persoonlijk contact en persoonlijke overdracht zorgt voor een leuke beleving. Wij zijn tenslotte een creatieve onderneming en zien graag uit naar uw leuke reactie. Lijstenmakerij in samenwerking met Lijstenmakerij Waanders uit Haaksbergen. Onze eigen leermeester (binnenkort meer informatie op onze website)

Johan Waanders, van Lijstenmakerij Waanders, is mijn vader….En toekomstig schoonvader van Carola Jonkers 😉

Pascal & Carola

Wij werken graag in het weekend. Kom gewoon eens langs in onze eigen lijstenmakerij in het mooie twente.