Lijstenmakerij en printservice. Hoe werkt het eigenlijk?

Vanzelfsprekend. Geef uw wensen maar door via het contactformulier. Wij sturen kleine staafjes naar onze klanten in Nederland. Levertijd altijd in overleg. Wij hebben, vanzelfsprekend, niet de volledige collectie in voorraad.

Geen probleem. Wij helpen u graag met het inlijsten van jouw eigen gekochte poster op het internet, een zeefdruk, een schilderij, je eigen puzzel of bijvoorbeeld kleding zoals het inlijsten van een voetbalshirt.

Gebruik maken van onze ophaalservice?

Dat kan. Tegen een eerlijke vergoeding halen wij het werk bij op. Voor de omgeving Enschede en Haaksbergen is het vaak wel gratis.

Absoluut. Wij werken samen met internationale leveranciers en professionele printpartners. Wij verwerken alle beelden die vrij zijn van een licentie. Denk hierbij aan werk van oude meesters.

Op zoek naar een poster of canvas?

Een catalogus ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij hebben toegang tot een collectie van ruim 5.000 beelden. Geprint op papier, canvas of glas.

 

Nee. We zijn een online lijstenmakerij en maken gebruik van de machines van lijstenmakerij Waanders in Haaksbergen. Een bekende naam in de wereld van de lijstenmakerij? Dat klopt. Johan Waanders is mijn vader. Hij is de leermeesters van Meesters In Lijsten. Erg waardevol bij het maken van maatwerk.

Onze werkdagen:

  • Maandag t/m vrijdag. Van 10:00 t/m 18:00 uur
  • In het weekend laten wij ons inspireren en zijn wij vaak aanwezig op beurzen voor de presentatie van onze eigen collectie inlijstwerk. Wij werken samen met internationale artiesten voor het inlijsten van diverse sferen.

Helaas. Dat gaat niet gebeuren. Net als Astrid hebben wij ook zo onze grenzen. 😉

We leveren wissellijsten door heel Nederland en staan open voor maatwerk. Maar, we zijn geen timmerbedrijf. Met u meedenken kan altijd. Ons creatief netwerk is groot genoeg.

Creativiteit zit in onze genen. We zijn dan ook continu in gesprek met leveranciers voor het leveren van lijsten, kunst posters, schilderijen en bijvoorbeeld glasschilderijen. Inlijstwerk is meer dan alleen het maakwerk.

In het weekend laten wij ons inspireren en zijn wij vaak aanwezig op beurzen voor de presentatie van onze eigen collectie inlijstwerk. Wij werken samen met internationale artiesten voor het inlijsten van diverse sferen.

Deze inspiratie delen we graag. Onze website krijgt steeds meer het karakter van een online magazine waarbij wij inlijstwerk verbinden aan sfeer en kleur.

  • Nieuwsbrief ontvangen? Leuk. Laat dit dan weten via het contactformulier. Twee keer per maand hopen wij een leuk en inspirerend verhaal met onze klanten te delen. Dit gaat over trends, smaken, mogelijkheden en creativiteit.

 

Informatie over betalingen en verzenden

Vanzelfsprekend. Onze logistieke partner zorgt voor een betrouwbare levering naar alle plaatsen in Nederland.

M.b.t het recht van retourneren zijn wij van te voren altijd helder. Wij leveren op maat gemaakte producten en kiezen ervoor om het herroepingsrecht uit te sluiten. Juist daarom investeren wij veel tijd in de voorbereidende werkzaamheden en streven wij er naar altijd telefonisch contact te onderhouden, alvorens wij uw wensen in gaan lijsten.


Achteraf niet tevreden?

Geen probleem. Wij duiken niet direct in de verdediging en gaan altijd met elkaar in overleg. Een ontevreden relatie is nooit ons doel. Wij leveren namelijk geluk aan de muur. Soms komt het voor dat we tijdens de voorbereidende fase, die altijd gratis is, niet tot elkaar komen. Ook dat is voor ons geen probleem. Dit proces is onderdeel van onze standaard inlijstservice. Precies zoals het hoort.

Nee, in het weekend zijn we alleen online te benaderen. De weekenden staan in het teken van vrije tijd, het bezoeken van beurzen en vakgenoten.