WIJ LIJSTEN VOETBALSHIRTS IN

voetbalshirt van HSC 21 uit Haaksbergen ingelijst
Voetbalshirt van Feyenoord ingelijst voor klant in Waddinxveen. Augustus 2023. Formaat 60 x 80 cm. Inclusief glas, het verwerken van twee foto's en passe-partouts.
Voetbalshirt van Feyenoord ingelijst voor klant in Waddinxveen. Augustus 2023. Formaat 60 x 80 cm. Inclusief glas, het verwerken van twee foto's en passe-partouts.
wij lijsten voetbalshirts in voor klanten door heel Nederland

FORMAAT 70 x 90 CM

Het perfecte frame voor je voetbalshirt

Een uniek en memorabel moment verdient een speciale plek in het hart van elke liefhebber. Bij Meesters In Lijsten begrijpen we als geen ander de waarde van een gesigneerd voetbalshirt en de bijzondere herinneringen die het met zich meedraagt.

Voor het inlijsten van een voetbalshirt gaat uit naar een formaat van 70 x 90 cm, omdat we hiermee de mogelijkheid hebben om elk detail van het voetbalshirt met liefde en precisie te omlijsten. De ruime afmetingen laten ons toe om alle handtekeningen, die vaak verspreid staan over het gehele shirt, volledig tot hun recht te laten komen.

FORMAAT 60 x 80 CM

We zijn altijd op zoek naar manieren om aan de wensen van alle liefhebbers te voldoen. Naast ons favoriete formaat van 70 x 90 cm, willen we je ook graag kennis laten maken met een alternatieve optie: het formaat 60 x 80 cm.

Deze omlijsting is voorzien van een prachtige zwarte lijst met een breedte van 20 mm, wat een klassieke en elegante uitstraling geeft aan het voetbalshirt. Ondanks de iets compactere afmetingen, komt het shirt nog steeds volledig tot zijn recht.

GALLERIJ

GROOTMEESTERS INGELIJST

Inlijstwerk voor voetbalverenigingen

Een ingelijst voetbalshirt is het perfecte kado voor spelers, sponsoren en vrienden

Voetbalshirt ingelijst voorbeeld shirt Bon Boys Voetbal Haaksbergen

HOE WERKT HET?

optie-voor-het-inlijsten-van-een-voetbalshirt-met-rvs-gravering

OPTIE: VOEG RVS-GRAVERING TOE

Voeg een vleugje verfijning toe aan uw inlijsting met onze RVS-graveringsopties. Kies ervoor om een naam, de datum van de herinnering of een inspirerende boodschap te laten graveren op het roestvrij stalen plaatje, waardoor uw inlijsting een persoonlijk accent krijgt.

optie-voor-het-inlijsten-van-een-voetbalshirt-met-foto

OPTIE: VOEG FOTO'S EN LOGO'S TOE

Personaliseer uw inlijsting door foto’s toe te voegen. Of het nu gaat om een mooie herinnering, een boodschap voor een sponsor of een uniek voetbalshirt, foto’s voegen context en diepgang toe aan uw inlijsting.

ONZE PRIJZEN

Prijslijst-shirts-inlijsten

OFFERTE ONTVANGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?