wij lijsten voetbalshirts in voor klanten door heel Nederland

FORMAAT 70 x 90 CM

Het perfecte frame voor je voetbalshirt

Een uniek en memorabel moment verdient een speciale plek in het hart van elke liefhebber. Bij Meesters In Lijsten begrijpen we als geen ander de waarde van een gesigneerd voetbalshirt en de bijzondere herinneringen die het met zich meedraagt.

Voor het inlijsten van een voetbalshirt gaat uit naar een formaat van 70 x 90 cm, omdat we hiermee de mogelijkheid hebben om elk detail van het voetbalshirt met liefde en precisie te omlijsten. De ruime afmetingen laten ons toe om alle handtekeningen, die vaak verspreid staan over het gehele shirt, volledig tot hun recht te laten komen.

VOORKEUR VOOR 70 X 90 CM

We zijn altijd op zoek naar manieren om aan de wensen van alle liefhebbers te voldoen. Naast ons favoriete formaat van 70 x 90 cm, willen we je ook graag kennis laten maken met een alternatieve optie: het formaat 60 x 80 cm.

Deze omlijsting is voorzien van een prachtige zwarte lijst met een breedte van 20 mm, wat een klassieke en elegante uitstraling geeft aan het voetbalshirt. Ondanks de iets compactere afmetingen, komt het shirt nog steeds volledig tot zijn recht.

voetbalshirt van Hoogeveen ingelijst
Prijslijst-shirts-inlijsten

STANDAARD PRIJZEN

Voor het inlijsten van voetbalshirts kiezen wij vaak voor het formaat 70 x 90 cm.  Dit formaat geeft een stoer uiterlijk. Afwerking inclusief echt glas en passe-partouts.

Bij afname van grotere aantallen werken wij met interessante staffelprijzen. Ideaal voor verenigingen en verzamelaars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WIJ WERKEN OOK VOOR VERENIGINGEN

optie-voor-het-inlijsten-van-een-voetbalshirt-met-rvs-gravering

OPTIE: VOEG RVS-GRAVERING TOE

Voeg een vleugje verfijning toe aan uw inlijsting met onze RVS-graveringsopties. Kies ervoor om een naam, de datum van de herinnering of een inspirerende boodschap te laten graveren op het roestvrij stalen plaatje, waardoor uw inlijsting een persoonlijk accent krijgt.

optie-voor-het-inlijsten-van-een-voetbalshirt-met-foto

OPTIE: VOEG FOTO'S EN LOGO'S TOE

Personaliseer uw inlijsting door foto’s toe te voegen. Of het nu gaat om een mooie herinnering, een boodschap voor een sponsor of een uniek voetbalshirt, foto’s voegen context en diepgang toe aan uw inlijsting.

Voetbalshirt-Bryan-Ruiz-ingelijst-formaat-70_90-Meesters-In-Lijsten
fc twente voetbalshirt voor HUUS ingelijst
Voetbalshirt-FC-Twente-ingelijst-Seizoen-2023-2024
voetbalshirts matchworn ingelijst
voetbalshirt-heracles-armenteros-ingelijst
feyenoord voetbalshirt ingelijst