Veilig jouw werk naar ons verzenden

Bij Meesters In Lijsten begrijpen we hoe waardevol jouw kunstwerken, foto’s, sportshirts of bijvoorbeeld rozetten en medailles voor je zijn. Uit ervaringen kiezen onze klanten uit de volgende twee opties. 1️⃣ Aangetekend opsturen of 2️⃣persoonlijk langsbrengen.

1️⃣ Aangetekend verzenden via PostNL

Veel van onze klanten kiezen ervoor om het werk aangetekend naar ons op te sturen. Dit is een veilige manier om ervoor te zorgen dat het pakket tijdens het transport wordt gevolgd en verzekerd is. Hier zijn enkele stappen om dit proces soepel te laten verlopen:

Verpakking: Zorg ervoor dat het in te lijsten werk goed beschermd is. Gebruik stevig karton, bubbeltjesplastic of andere schokabsorberende materialen om beschadiging te voorkomen.

Adres: Verzend jouw pakket naar ons op het volgende adres:

Meesters In Lijsten
Haaksbergerstraat 705
7545 PH  Enschede
Nederland

Aantekenen: Kies bij het postkantoor voor de optie ‘Aangetekend Verzenden’. Bewaar de trackingcode goed, zodat het pakket kan worden gevolgd. Stuur de trackingscode ook naar ons mailadres info@meestersinlijsten.nl

2️⃣ Persoonlijk langsbrengen

Liever jouw werk persoonlijk afleveren? Dat kan uiteraard ook! Sterker nog. Dit heeft altijd onze voorkeur. We verwelkomen jou graag in onze showroom in Enschede. Dit zijn de voordelen van persoonlijk langsbrengen:

Directe interactie en persoonlijk contact: Je kan direct met ons bespreken hoe je het werk ingelijst wilt hebben.

Let op: Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem van te voren contact met ons op om een afspraak te maken. 

Overige vragen?

Voor vragen over het verzenden of langsbrengen van uw werk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan ons op werkdagen bereiken via whatsapp op nummer 06 537 41 304 of per e-mail op info@meestersinlijsten.nl. Liever gebruik maken van ons contactformulier? Dit kan natuurlijk ook. Op werkdagen reageren wij nog dezelfde dag.

Veilig het inlijstwerk naar jou verzenden

Bij Meesters In Lijsten werken wij voor klanten door heel Nederland. Daarom werken wij samen met Focus Koeriers. Zij begrijpen ons product en hoe waardevol het inlijstwerk vaak is.

de-online-lijstenmakerij-voor-maatwerk-transparant